Hvad kan jeg gøre mod tørt og skadet hår?

tørt og skadet hår

Har du tørt og skadet hår?

Har du ledt og ledt efter en løsning, så dit hår igen kan blive smukt, sundt og blødt? Men endnu ikke fundet løsningen? Der er massevis af forskellige hårprodukter at vælge imellem. Så det kan være svært at finde rundt i hårpleje junglen og finde den helt rigtige løsning. Men nu har du chancen, gennem vores råd og anbefalinger. Sig farvel til tørt og skadet hår. 

Lad os starte med at finde frem til hvad problemet er opstået af.
I de fleste tilfælde skyldes tørt hår, forkert hårpleje eller varme fra føntørre og glattejern. Om sommeren har håret også en øget tendens til at udtørre, pga. sol, vind og saltvand.  

Jeg har tørt og slidt hår, hvad kan jeg gøre ved det?
Tørt og skadet hår, bør behandles med ekstra plejende produkter, for håret igen kan oprette den naturlige balance. Her er det vigtigt at der bruges produkter som indeholder fugtgivende stoffer, og som derved går ind og styrker håret. Det er vigtigt at du ikke kun anvender en shampoo, men også en conditioner, en hårmaske, og en serum eller en Argan olie, for at tilføje håret ekstra fugt og næringsstoffer. Du kan se vores Serum her, og vores Argan olie her. De er uden tvivl nogle af vores mest solgte produkter, da de forkæler et hvert hår uanset hårtype.

Hvilke produkter kan vi anbefale hos Erayba DK til tørt og skadet hår?
Vi vil klart anbefale dig Nutriactive serien.

I vores Nutriactive serie, er der vegatabilske proteiner, som genvinder hårets styrke, og gør håret blødt som silke. Serien er en klar favorit, fordi resultatet hurtigt kan ses og mærkes. Er dit hår farvet, og føles det tørt eller skadet, vil Nutriactive  være perfekt til dit hår, og hurtigt få dit hår sundt, blødt og smukt igen. Med denne serie, er du sikker på at få det lækreste hår. Serien forlænger hårfarven, giver blødhed, vitalitet og glans. I serien er der alt hvad du har brug for, både til daglig pleje, og til når håret skal forkæles lidt ekstra. Serien indeholder shampoo, conditioner, hårmaske, serum og en creamy-gel. Nu er det ikke sikkert, at du har brug for det hele, eller at du kun mangler en shampoo. Men det skal du ikke tænke på. Vi har gjort det let for dig at vælge hvad du har brug for. Derfor kan vores Nutriactive produkter købes i forskellige serier. Du kan læse meget mere om produkterne, og de forskellige hårpleje serier her.

Når du skal style håret
Ved styling bør du altid bruge varmbeskyttende hårprodukter før du anvender føntørre, krøllejern eller glattejern. Herved beskytter du håret mod at udtørre. Hyppige farvebehandlinger, afblegning og permanent forårsager også yderligere skade på hår som allerede er beskadiget. Er dit hår allerede beskadiget, anbefales det at du anvender skyllefarver i stedet for permanent farvning, indtil dit hår igen er blevet sundere og stærkere. Her kan vi anbefale vores Straight Balm som er varmebeskyttende, som du kan se her

Er mit hår tørt, eller har jeg problemer med hårtab? 
Knækker dine hår ofte og falder af, kan det både skyldes at det er tørt og slidt, men også at du har problemer med hårtab. Du kan se forskel på om det skyldes hårtab eller skadet hår, ved at se om dit hår ellers er sundt. Hvis du har slidte spidser og tørt hår, kan dit hårtab skyldes at dine hårstrå er tørre og skadede og derfor knækker. Virker dit hår derimod sundt, og knækker det af ved hårrødderne, så tyder det på du har problemer med hårtab. I tilfælde at hårtab, kan du få en lækker kur, som på 4 uger genopretter hovedbunden og hårets naturlige balance. Du kan finde hele kuren her. Du kan læse mere om hårtab her.

Hvordan kan jeg forebygge mod at få tørt og skadet hår?
Det er vigtigt at du altid anvender en shampoo og conditioner, som passer til din hårtype. Hos Erayba DK har vi vores Daily Active serie, som er en hårplejeserie, hvor der er en pakke med shampoo og conditioner til enhver hårtype. Så uanset om du har krøller, glat hår, farvet hår, lyst hår eller fint hår, så har vi en hårplejeserie til dig, som plejer dit hår med de helt rigtige næringsstoffer.