Skadet og tørt hår?

skadet og tørt hår

Har du skadet og tørt hår?

Er du en af de mange der døjer med skadet og tørt hår? Så skal du møde de her to. De er det perfekte makkerpar – selvom de ikke er fra samme serie. Shampooen hedder Keratin Shampoo K12 og conditoneren hedder Collastin Conditioner N16.

Shampooen kommer fra HydraKer serien som reparere skadet håret og giver det ekstra glans og styrke. Den indeholder en masse gode ingredienser som keratin og argan olie. Den beskytter håret mod fremtidige skader og plejer håret i dybden. Den kommer i en 250 ml flaske, den er meget drøj i brug og holder derfor længe. Den skal fordels i vådt hår, og masseres forsigtigt ind i hele håret – især der hvor håret er skadet.

Conditioneren kommer fra Nutriactive serien som tilfører håret fugt og giver det næring i dybden. Den giver håret en masse fugt, gør håret stærkt, blødt og giver den naturlige glans tilbage. Den kommer i en 500 ml flakse og der skal ikke bruges ret meget hver gang. Brug i håret efter du har brugt shampooen. Vrid håret en lille smule, så det ikke er helt vådt. Kommes derefter i spidserne og massér den forsigtigt ind. Lad virke et par minutter og skyl herefter grundigt.

Med deres forskellige egenskaber læner de sig rigtig godt op af hinanden, hvis dit hår både er tørt og skadet.

Enkeltvis og sammen med de andre produkter i deres serie er det nogle af vores mest populære produkter. Begge produkter er uden parbener , salte og sulfater og er med allergivenlig parfume.

Der er link til de enkelte produkter længere oppe ellers kan de købes samlet her.