Pleje til håret om vinteren

Pleje til håret om vinteren

Pleje til håret om vinteren

Tykke huer, opvarmede lokaler med tør luft og iskolde vinde stresser hår og hovedbund. Om vinteren er det derfor tid til ekstra hårpleje. Der skal ikke meget til, før du kommer gennem den koldeste årstid uden stresset vinterhår.

En af de største udfordringer for håret om vinteren er den tørre luft. Den tørre luft opstår i opvarmede lokaler, men også luften udenfor bliver tør. Jo koldere luften er, jo lavere er fugtigheden. Den tørre luft har tendens til at suge fugt ud af omgivelserne. Dette kan betyde at luften, suger fugten ud af håret og håret bliver derfor meget tørt.
Du har sikkert lagt mærke til at håret om vinteren er mat og tørt at se på. Derudover kan din hovedbund blive mere følsom.

Endnu et problem ved den kolde årstid er at, for hver grad temperaturen falder, mindsker talgkirtlerne sebumproduktionen med 10%. Al produktion af sebum, stopper ved -8oC. Sebum er det latinske ord for fedt. Det holder håret smidigt og blankt. Det indeholder mange andre næringsstoffer, som er med til at holde huden og håret sundt. Sebum er nødvendigt for håret, for at det kan holde sig sundt og blødt.

Et andet problem ved vinteren, er at vi har tendens til at tage en tyk hue på. Det er både usundt for håret og hovedbunden. Det skaber et ubehageligt klima inde under huen og dette kan give kløe. Klør man meget i hovedbunden, giver det sår og ujævnheder som er skadelig for hovedbunden, da den har brug for ro.

Derfor er det vigtigt man plejer sit hår og sin hovedbund, med nærende produkter om vinteren.

Håret har også tendens til at blive elektrisk når der er koldt og vi har her samlet fem tips til at tæmme flyvsk, tørt og elektrisk hår.

 • Flyvsk hår rejser sig fra hovedbunden på grund af elektrisk ladning. Det sker, når håret er meget tørt. Oplever man dette er det vigtigt man bruger plejende produkter som genskaber hårets naturlige fugtbalance.
  Nutriactive Serum N15: Vores serum giver ekstra fugt til tørt hår. Serummen beskytter og regenerere håret og efterlader det med glans og blødhed. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater. Indeholder ikke alkohol.
  HydraKer Argan Mystic Oli K15:
  Vores lækre olie er en skøn og plejende argan olie, som reparere hårets fibre og efterlader håret fugtet, glat og skinnende. Konsistensen er let og ikke-fedtende i håret. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater.
  Nutriactive Hyaluronic Velvet N11:
  Super lækker creamy-gel, der giver håret en helt masse fugt. Efterleder håret blødere, blankere, mere fugtigt og forbedre hårfibrenes modstandskraft. Reparere og forbygger skadet hår. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater.
 • Bruger du glattejern, bør du altid bruge varmebeskyttende produkter inden. Du må aldrig bruge glattejern i vådt hår. Det vil opvarme vandet i håret til kogepunktet og giver alvorlige skader på håret.
  Straight Balm S01: Balsam creme med fantastisk glatte effekt. Ideel hvis du vil have helt glat hår. Fjerner statisk elektrisk i håret. Er samtidig varmebeskyttende og passer perfekt til hvis du glatter hår eller føntørre det efter vask, derved undgår du skader på håret.
  HydraKer Total Mask K10:
  Masken er en leave-in maske som har tilsammen 10 funktioner. En af fantastiske funktioner er at den er varmebeskyttende. Den ligger et tyndt lag på håret og har samtidig en blødgørende effekt. Derudover har den glattende effekt. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater.
 • Er det hele dit hår der er meget elektrisk? Eller er det kun nogle ekstremt genstridige hårstrå, der skaber ravage ved at krølle ukontrolleret i den meget tørre luft? Det kan være svært at tæmme sådanne hårstrå, men anvender man anti-krølleprodukter, kan man rette dem ind.
  HydraKer Total Mask K10: Masken er en leave-in maske som har tilsammen 10 funktioner. En af fantastiske funktioner er at den giver en glattende effekt til håret. Den ligger et tyndt lag på håret og har samtidig en blødgørende effekt. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater.
  Straight Balm S01:
  Balsam creme med fantastisk glatte effekt. Ideel hvis du vil have helt glat hår. Fjerner statisk elektrisk i håret. Er samtidig varmebeskyttende og passer perfekt til hvis du glatter hår eller føntørre det efter vask, derved undgår du skader på håret.
 • Har du stadig flyvsk hår? Så kan det være en god idé at anvende leave-in produkter. Det kan være en leave-in conditioner eller en leave-in maske. Sådanne leave-in produkter blødgør ikke kun håret, men de ligger en tynd film omkring håret, som beskytter mod en hårde, kolde luft.
  Nutriactive Serum N15: Vores serum giver ekstra fugt til tørt hår. Serummen beskytter og regenerere håret og efterlader det med glans og blødhed. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater. Indeholder ikke alkohol. Må ikke skylles ud.
  HydraKer Total Mask K10:
  Masken er en leave-in maske som har tilsammen 10 funktioner. Den ligger et tyndt lag på håret og har samtidig en blødgørende effekt. Allergivenlig parfume. Uden parabener, salte og sulfater. Må ikke skylles ud.
 • Den klassiske løsning mod ukontrolleret hår: Hårspray. Hårspray har en antistatisk virkning. Spray det i håret fra 20 til 30 centimeters afstand og fordele det blidt i håret med hænderne. Det kan klarer den statiske elektricitet.
  Ekstreme Spray S15: Hårspray med stærkt hold. Giver optimal finish. Er hurtigtørrende og giver ingen klæbrige fornemmelse. Lugtfri. Modvirker statisk elektricitet.
  Flex Spray S10:
  Hårspray med volumen og medium hold. Giver optimal finish. Er hurtigtørrende og giver ingen klæbrige fornemmelse. Lugtfri. Modvirker statisk elektricitet.