Pleje af naturlige krøller

Pleje af naturlige krøller

Naturlige krøller har tendens til at kruse meget, hvilket betyder håret har brug for fugt. For at tilfører håret rigeligt fugt, kan det være en god idé at anvende en specialshampoo til krøllet hår. Sådan en shampoo indeholder ekstra protein og fugtgivende midler. For at tilfører ekstra fugt, kan det være en god idé at bruge rigeligt med balsam og hyppige hårkure. Her kan det være en god idé at benytte vores K11 Hair Botox. K11 Hair Botox er en fugtgivende hårkur, som samtidig med at være fugtgivende, reparere tørt, slidt og skadet hår. Indeholder argan olie og Karite Shea Butter.

Hvorfor kruser håret?

Håret kruser fordi det optager fugt fra luften og det svulmer derfor ukontrolleret op. Hvis du vil undgå dette, er det vigtigt håret er fugtmættet inden du bevæger dig udenfor. Især kan det være et stort problem i de kølige måneder, hvor der er større forskel på luftfugtigheden udendørs og indendørs.

Varmebeskyttelse til håret

Ud over den rette pleje til håret, bør du undgå for meget varmepåvirkning i form af glattejern og føntørring. Sådanne varmepåvirkninger udtørrer håret og gør det mere kruset. Lad i stedet for håret lufttørre og spring glatningen over en gang imellem. Hvis det er nødvendigt med føntørring eller glatning, er det vigtigt du bruger varmebeskyttende produkter.

Før føntørring er det vigtigt du anvender et fugtgivende produkt der varmebeskytter. Det er f.eks. være vores K10 Keratin Total Mask. Masken er rig på flere fugt givende ingredienser, bl.a. Argan olie, som tilfører fugt helt i til kernen af håret. K10 Keratin Total Mask, kan også benyttes som en fugtgivende leave-in conditioner. Efter endt føntørring, kan det være en god idé at anvende argan olie.

Før glatning er det også vigtigt du anvender et varmebeskyttende middel. Her kan vores S01 Straight Balm anvendes. Straight Balm anvendes i vådt hår, hvor den påføres efter almindelig hårvask. Fremgangsmåde: Sprøjt Straight Balm ud i hånden. Varme mellem hænderne. Fordel i hele håret. Føntør samtidig med du reder håret med en børste. Bliv ved til håret er helt tørt. Glat med glattejern til sidst. Efter endt glatning, kan det være en god idé at fugte spidserne med argan olie.

Anvend gerne styling produkter der er tilpasset krøllet hår, sådanne produkter tilfører også en masse fugt.