Sabrina Jessien JensenAnnelise RevillLene N. FruensgaardIda Weyhe FunderJeannette HasKaren Bilde SimonsenMaria Hansen
 • "Efter den profesionelle hjælp fandt jeg frem til det produkt mit ødelagte hår havde brug for.. Og selvom tilbuddet var udløbet aften før fik jeg alligevel rabat.. Leveringen var hurtigt og uden problemer. Produktet er fantastisk, det dufter lækkert, blødt og skummer i håret. Vender klart tilbage ☺️�"
  Sabrina Jessien Jensen
  08/09-2016 på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Virkelig lækre produkter! Jeg er kæmpe fan allerede �� God personlig service og hurtig levering. ☺️ Hvis man virkelig vil forkæle sit hår til gode priser så er Erayba det perfekte match ��"
  Annelise Revill
  29/09-2016 Skrevet på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Har prøvet flere forskellige produkter fra Erayba-det har hele familien vist efterhånden! De er alle vildt gode og derfor jeg altid køber derfra.. Der går dog længe mellem indkøb for produkterne holder længe. Prikken over i'et er deres altid smilende og helt igennem fantastiske kundeservice! Jeg er vild med jer!"
  Lene N. Fruensgaard
  04/08-2016 på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Jeg er altid glad for at handle med Jer,-I er hurtige med levering og Jeres produkter er gode og prisoverkommelige���"
  Ida Weyhe Funder
  02/10-2016 på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Trods lidt problemer med levering samt de bestilte vare, er jeg en tilfreds kunde...vil være ærlig og sige, at havde det ikke været for den super kundeservice jeg fik, ville jeg være alt andet end tilfreds og ikke anbefale jer til andre. Men heldigvis er det ikke tilfældet. Tak for fantastisk service, stor ros til jer og jeres produkter som jeg bestilte er jeg så vild med...hvilken nydelse og den skønneste duft"

  Jeannette Has
  03/07-2016 på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Nem og overskuelig hjemmeside med god beskrivelse af produkterne. Chat med hjælp til spørgsmål, hurtig levering og ekstrem god service! Både shampoo og leave-in hårkur lever (mere end) op til mine forventninger. De har virkelig fået styr på mine lange lokker, emballagen er praktisk og produkterne dufter lækkert. Kæmpe ros herfra!"

  Karen Bilde Simonsen
  11/10-2016 på Erayba Danmarks Facebookside
 • "Super hurtig levering, flot indpakning og gode/velduftende produkter :-)

  Jeg er tilfreds! og bestiller med garanti hos jer igen. :-)" 

  Maria Hansen
  12/03-2016 på Erayba Danmarks Facebookside


MISSION

Vores mission er at tilbyde kvalitets hårprodukter samt at videregive vores passion for hårprodukter. Det gør vi ved at tilbyde produkter, som vi selv elsker at bruge, og ved at inspirere og vejlede gennem blogindlæg og opslag på Facebook og Instagram. Vi stræber efter at yde en god kundeservice, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig, ud fra vores egne erfaringer.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre her på siden, på vores mail info@erayba.dk eller på tlf. 5337 4727.

Matilde Marie Christensen

Indehaver

28268898


Natascha Cortz Wammen

Indehaver

53374727Bag Erayba DK

 
En hilsen fra ejerne af Erayba DK
Erayba DK er en online butik hvor du kan finde alt inden for hårpleje og styling. Hos Erayba DK er vores vision at sælge lækre kvalitets hårprodukter, men vi vil også gerne give dig en god oplevelse. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du modtager produkter som du bliver glad for. Det skal være rart at handle hos os, lige fra du bestiller produkterne, til at du modtager dem. Vi sidder altid klar med et smil i kundeservice - så hold jer endelig ikke tilbage hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp til en ordre. Når du først har afgivet en ordre, vil vi gøre alt hvad vi kan for den lever op til dine forvetninger. For os er en pakke med posten som en pakke under træet. Noget som man går og venter på, og glæder sig til at modtage. Sådan skal det være at modtage pakker fra Erayba DK. Derfor kan du altid forvente et højt serviceniveau, sikker indpakning og hurtig levering. .

Kontakt

Åbningstider

 • 08:00 - 20:00