Hvad kan jeg gøre mod kruset hår?

Hvad kan jeg gøre mod kruset hår?

Hvad kan jeg gøre mod kruset hår? Her er nogle råd til sundt hår.

Har du kruset hår? Eller oplever du at dit hår er mat og tørt? Specielt spidserne er ekstra udsatte og kan nemt blive skadet og slidte. Det ødelægger dit hårs udseende og får det til at se kruset ud.

Især krøllet hår er udsat og kommer nemt til at de kruset ud. Krøllet hår er som oftest tørt og derfor kommer det til at se kruset ud i, især fugtigt vejr. Dette skyldes at håret optager den fugt der er i luften, hvilket gør det svært at styrer. Det vil især være et problem i de kolde måneder.
Det er dog også piger med glat hår der kan opleve problemer med kruset hår og hår der ”går sine egne veje”. Det er af samme årsag som hvorfor krøller kan være svære at styrer. Håret er for tørt og håret mangler fugt. Håret optager den fugt der er i luften og bliver ustyrligt.

I begge tilfælde er det derfor meget vigtigt at tilfører håret en masse fugt hjemmefra. Det kan du gøre ved hjælpe af flere forskellige produkter. Her vil vi beskrive tre leave-in produkter som kan hjælpe dig. Argan olie, serum og creamy gel.

Hvad er arganolie?
Arganolie er en vegetabilsk olie som kommer fra Marokko. Den er rig på E-vitaminer som har nogle fantastiske egenskaber til håret. En olie som er rost af eksperter i både hud og hår. Det er et 100% naturligt produkt.

Primært bruges arganolie til at blødgøre og reparere beskadiget hår. Det genskaber den naturlige glans i håret. Arganolie har de fantastiske egenskaber at det er med til at forebygge spaltede spidser, filtrede og kruset hår.

Vores Argan Mystic Oli, indeholder sammen med arganolie, andre naturlige olier som sammen, har de samme egenskaber som arganolie. Den er fri for parbener, salte og sulfater og tilmed indeholder den kun allergivenlig parfume. Den er meget drøj i brug og holder derfor længe. Det er vigtigt med den rette dosering. Bruger man for meget, kan det medfører at håret komme til at fremstå fedtet.

Hvad er serum?
Serum er et koncentreret middel, som tilfører håret en masse proteiner og vitaminer.

En serum vil give dit hår pleje og give det et glansfuldt udseende. Gør samtidig håret kraftigere og stærkere. Gør skællaget omkring håret sundt, glat og stærkt. Lægger samtidig skællaget ned så du får et flottere look.

Vores Instant Serum indeholder blødgørende og genoprettende silikone. Den er fri for alkohol, som er med til at udtørre håret. Samtidig er den fri for parbener, salte og sulfater. Den er ligesom arganolien meget drøj i brug. Kan med fordel anvendes inden glatning af håret, da den beskytter håret og gør det mere modstandsdygtigt.

Hvad er creamy gel?
Creamy gel er – som navnet antyder – en cremet gel som minder om serum.

Den vil give spidserne ekstra meget fugt og tilfører håret ekstra glans. Den plejer håret i dybden og gør derfor håret sundt, nærede og styrket indefra. Et sandt fugtighedsboost til ellers tørre spidser.

Vores hedder Hyaluronic Velvet. Det er en nyhed i vores Nutriactive serie. Hele serien er kendt for at give fugt til tørt hår og Hyaluronic Velvet er ikke en undtagelse. Den er fri for parbener, salte og sulfater og tilmed indeholder den allergivenlig parfume. Den indeholder en masse næringsstoffer og proteiner som er afgørende for hårets sundhed.