Hvad kan jeg gøre mod slidt og skadet hår?

Slidt og skadet hår

Har du slidt og skadet hår og har dit hår mistet glansen?Overvejer du at gå til frisøren og få hende til at klippe det af? Vi har samlet nogle råd til dig her, som du kan prøve inden du bliver klippet. Med korrekt pleje kan håret nemlig få sin naturlige glans og styrke tilbage.

Spaltede spidser
Hvis du ikke allerede bruger en argan olie, vil jeg klart anbefale dig at investere i en. Det er helt fantastisk, hvordan den går ind og plejer og beskytter spidserne. Den skal masseres ind i håret fra ca. midten af håret og så ned i spidserne. Så lægger den et usynligt lag på spidserne, som plejer og beskytter dem hele dagen igennem. Den forlænger tiden mellem frisørbesøgene, giver dit hår glans og holder det fugtigt. Kort sagt indeholder den fantastiske egenskaber. Se vores lækre argan olie her.

Skadet og tørt hår
Er hele dit hår tørt, slidt og glansløst? Knækker dine hårstrå, og er dit hår meget elektrisk? Så er det vigtigt at du en gang om ugen anvender en hårmaske, for at genoprette hårets naturlige balance og for at øge styrken i hårstråene. Vores hårbotox, går ind og genopbygger håret indefra. Allerede efter første behandling, vil dit hår være mere glansfuldt, stærkt og sundt. Se vores botox her. 

Krusninger og elektrisk hår
Filtre dit hår pga. spaltede spidser, og oplever du at dit hår ofte er elektrisk? Så prøv vores k10 leave-in maske. Den sprayes i håndklædetørt/tørt hår, og herefter bliver dit hår glattere, lettere at redde og mere glansfuldt. Kort sagt masken har mange fordele. Udover de førnævnte, så styrker den også håret, fjerner statisk elektricitet og er varmebeskyttende. Den har en glattende effekt, så du spare også tid ved glattejernet, ved at bruge masken først. Et lækkert produkt, som er uundværligt for en der i forvejen gerne vil have glat hår. Se vores lækre maske her.