Hårplejeråd til brunetter

Hårplejeråd til brunetter

Først når man ser nærmere på brunt hår, påskønner vi det. Brunt hår er det hår af alle, der er rigest på pigmenter. Det vil sige, der er mest spil i brunt hår. Velplejet brunt hår – også farvet eller tonet brunt hår – er en fryd for øjet. Det taler til alle vores sanser. Men det kræver man gør sig umage og bruge de rette hårplejeprodukter.

Behandling af brunt hår

Her er nogle punkter som er vigtige at følge, hvis man ønsker velplejet brunt hår.

  • Er dit hår farvet brunt, bør du anvende hårplejeprodukter til farvet hår. Produkter der er beregnet til farvet hår, bevarer farven og giver samtidig glans til håret. Ud over specielle shampooer og balsammer, kan du bruge leave-in produkter eller kure, som påføres i håndklædetørret hår. Sådanne hårplejeprodukter giver den brune farve mere dybe og tilfører dit hår varme, lyse reflekser.
  • UV-beskyttelse. Det er mindst lige så vigtigt for brunetter som for blondiner. Selvom naturligt brunt hårpigment konvertere UV-stråler til varme, vil solen på længere sigt alligevel få brunt hår til at se falmet ud. Især når håret er farvet, er det vigtigt at beskytte det mod solens stråler. UV-stråler får kunstigt pigment til at blegne hurtigere end naturlig pigment. Hvis håret er udsat for UV-stråler, i længere tid, bliver det desuden svagt. Derfor er det vigtigt at anvende produkter med UV-beskyttelse.
  • Har du lysere brunt hår, har du måske lagt mærke til dit hår kan få et synligt grønt skær? Vand der er tilsat klor eller indeholder kobber, kan frembringe dette skær. Et godt husråd mod det, er at skylle håret i citronsaft fortyndet med vand eller med vand, der indeholder opløste aspirin-piller.
  • Olie fra oliven, argannødder og abrikoskerner plejer og hjælper med at opbygge hvert enkelt hårs indhold. Brugen af disse naturlige olier, er den bedste måde for brunetter at pleje deres hår og give det en varig, naturlig glans. Du opnår det bedste resultat hvis du jævnligt, anvender disse opbyggende produkter. Det booster din naturlige glans.

Hvordan kan Eraybas produkter hjælpe?

Vores Daily Active Color Factor Shampoo og Conditioner, passer perfekt til farvet hår. Shampooen passer på farven og for farven til at holde længere. Shampooen og conditioneren tilfører håret glans og styrke. Indeholder UV-filter , som beskytter mod solens stråler.

Vores HydraKer Total Mask er en leave-in hår maske, som påføres håndklædetørret hår mens det stadigvæk er fugtigt. Masken giver håret ekstra glans og plejer farvet og skadet hår. Total Mask indeholder olie fra argannødder, som er plejende og giver glans. Indeholder UV-filter , som beskytter mod solens stråler. Indeholder ingen parabener, salte og sulfater. Med allergivenlig parfume.

Vores HydraKer Argan Mystic Oli, indeholder Argan Oil, Cyperus Root Oil, Medowfoam Seed Oil. Disse tre olier plejer og hjælper med at opbygge hårets naturlige indhold. Anvender man olien jævnligt opnår man det bedste resultat. Fedter ikke. Indeholder ingen parabener, salte og sulfater. Med allergivenlig parfume.

Vores Nutriactive Serum, kan også være et godt bud på et leave-in produkt. Vores serum indeholder ingen parabener, salte og sulfater, samtidig er der ingen alkohol i. Produktet påføres i håndklædetørt hår og herefter tilføre det håret en masse glans og fugt, som er vigtig for brunnetter. Med allergivenlig parfume.

Desuden har de flest af vores styling produkter UV filter. Se vores styling produkter og find det der passer perfekt til dit hår.

Har du slidt og skadet hår? Læs mere her om hvordan slipper af med de tørre spidser.

Du er velkommen til at kontakte os i vores chat vindue eller sende os en mail på info@erayba.dk, hvis du har nogle spørgsmål.