Hårkur mod hårtab | Sådan stopper du dit hårtab

Har du problemer med hårtab?

Har du mange hår i børsten efter redning, og falder der ofte hårstrå af? Så kan det tyde på at du lider af hårtab. Bare rolig. Rigtig mange kvinder har problemer med hårtab, så du er ikke alene. Den gode nyhed er, at man heldigvis kan komme det til livs – med en hårkur mod hårtab.

Er du træt af dit hårtab, og vil du gerne komme problemet til livs? Har du flere gange læst tips til hvad du kan gøre, men har du aldrig fundet løsningen? Nedenfor har vi beskrevet en del ting du kan gøre, som helt klart vil have en positiv effekt mod dit hårtab.

Hvad skyldes hårtab?
Hvis du ofte farver hår (enten med toning, skyllefarve eller permanetfarve) så kan det i værste tilfælde, forårsage direkte hårtab. Bruger du dagligt krøllejern, glattejern eller føntørre, kan du ligeledes opleve at håret knækker eller falder af.

Hårkur mod hårtab

Hvordan stopper jeg mit hårtab?
I nogle tilfælde er det nødvendigt at bruge en hårkur mod hårtab, for at komme problemet til livs. Vi kan klart anbefale vores 4-ugers hårkur mod hårtab, som er meget populær. Igennem fire uger, plejer du dit hår med Shampoo og Shock Lotion. Denne sammensætning går ind og forebygger og regulere hårtab. Produkterne øger blodcirkulationen i hovedbunden, som styrker roden i håret, og reparere svækkede hårfibre, og skaber nyt liv. Hele serien har et højt vitaminindhold, og genopretter hårets naturlige balance i løbet af 4 uger. Dit hår vil få fornyet styrke, og du vil opleve at du fælder meget mindre. Du kan både købe produkterne som en serie, eller hver for sig. Alle produkterne vil have en positiv effekt mod dit hårtab, men du vil opleve bedst produkt ved at bruge dem som en samlet hårkur. Se mere om serien her.

Hvad gør jeg for at undgå hårtab?

1. Sørg altid for at pleje dit hår med hårprodukter som passer til din hårtype. Det er vigtigt at du ikke vælger en billig shampoo, som indeholder for meget silikone. Vælg derimod en shampoo, som er rettet mod din hårtype, som går ind og styrker dit hår. Hos Erayba DK kan vi anbefale vores Daily Active serie. Her får du en bi-pack med shampoo og conditioner, som passer til din hårtype. Uanset om du har krøller, glat hår, farvet, lyst, eller fint hår, så har vi en shampoo som styrker lige netop dit hår. Se mere her

2. Husk altid at bruge varmebeskyttende produkter for at slide håret mindst muligt. Vil du gerne have glat hår, kan vi desuden anbefale vores Straight Balm, som udglatter krøller og fjerner bølger. Den er fantastisk til at fjerne lidt bølger, eller til at tage de fleste krøller inden en fladning. Den er desuden varmebeskyttende, så den beskytter dit hår inden fladning. 

3. Undgå at farve håret får ofte. Hyppige hårfarvninger skader håret, så kan du undgå en engang imellem, så vil det skåne håret betydeligt.

4. Sætter du ofte håret op, så sørg for at bruge nogle gode hår-elastikker, som ikke knækker og hiver unødvendige hår, ud af din hovedbund.

5. Sørg for at bruge en god hårpleje serie, som fugter håret og tilføre det vitaminer. En billig shampoo eller conditioner, kan slide på håret, og medføre at det lettere bliver skadet og knækker af. Her kan vi anbefale vores Nutriactive serie, som er en fantastisk plejeserie. Serien går ind og tilføjer håret ekstra fugt, så dit hår fremstår ekstra smukt, sundt og glansfuldt.

6. Har du fint hår, kan det være en fordel at anvende en shampoo som giver volumen. Vores Daily Active Bi-pack til fint hår, styrker hårstråenes modstandskraft, så håret er mere modstandsdygtigt over for knæk.

7. Spis masser af proteiner.

8. Falder dit hår ikke af, men derimod knækker af, kan det tyde på at dit hår har brug for en god hårkur. Her kan vi anbefale vores reperationsserie HydraKer, som går ind og genskaber styrken i håret. Kuren kan fåes som en hurtigt, dybdegående og længerevarende hårkur. Læs mere om HydraKer her

Er du i tvivl om om du har hårtab? Eller har du brug for vejledning i forhold til hvilke hårprodukter som passer til dig? Så er du altid velkommen til at kontakte Erayba DK. Du kan kontakte os på vores mail info@erayba.dk eller på 53374727.