Endelig sommer – Hvad med mit hår?

Pleje håret sommer

Endelig sommer – hvad med mit hår?

Vi er vilde med sommeren her hos Erayba DK! Men den lyse og varme årstid, kan lave irriterende skader på håret. Vi er derfor samlet en række tips til dig her, så både du og dit hår kommer helskindet igennem sommeren.

Fugt til håret
Det er en rigtig god idé at bruge en shampoo der tilfører ekstra fugt til håret. Solens stråler og varme har tendens til at gøre håret tørt og spidserne spaltede. Det kan også være en rigtig god idé at bruge en conditioner mod tørt hår. Den vil tilfører ekstra fugt til spidserne, for at forhindre de spalter og bliver slidte. Se vores shampoo og conditioner til tørt hår, som både kan købes enkeltvis eller samlet her.

Lad være med at farve håret
Det er en god idé, hvis du undgår at farve dit hår om sommeren. Sommersolen bleger dit hår og derfor bliver det ekstra modtageligt overfor spaltede spiser og slid. Farvning slider ligeledes på håret og gør det tørt. Derfor er det en god idé at farve håret efter sommeren, når solen ikke længere er så stærk. Vil du alligevel farvet håret i sommerperioden, kan det være en god idé at give håret en masse fugt. Se f.eks. vores N15 Serum til ekstra tørre spidser, vores N10 Hair Mask som fugter i dybden og vores K11 Hair Botox som fugter og reparere i dybden.

Solfaktor til håret
Når solen skinner ved vi at det er nødvendigt med solfaktor til huden. Det er det også til håret! Der findes flere stylingprodukter med solfaktor i og det er en rigtig god idé at bruge disse til håret. Det kan også være en hårkur som tilfører næring og fugt – samtidig med der er solbeskyttelse i. Dit hår vil elske dig for det! Alle vores stylingprodukter har solfaktor i sig. Så tag et kig blandt alle vores stylingprodukter og find dem der passe perfekt til dit hår.

Sæt håret op
Er dit hår langt, kan det også være en god idé at sætte det op. Hvis du sætter det op i en knold, vil det meste af håret være ”gemt” inde i knolden og det vil ikke blive påvirket i samme grad som det synlige hår. Inden du sætter det op, skal du være opmærksom på at håret er HELT tørt. Føntør eventuelt håret, men husk at bruge varmebeskyttelse inden. Er håret vådt når du sætter det op, slider det meget kraftigt på både hår og hovedbund.

Sommerhat
Hvis du helt vil undgå at håret bliver slidt, så brug hat. Den beskytter både hovedbunden og hår. Der er en masse forskellige sommerhatte og hvis du vælger en med bred skygge, undgår du også at blive forbrændt i panden.

Hvis skaden er sket
Har solen fået ram på dit ellers sunde hår, så kan vi anbefale du bruger en god maske til håret, som reparere i dybden og tilfører en masse fugt. Ellers kan du slå et smut forbi frisøren efter sommeren, for at få klippet de værste spidser af. Se her vores forskellige masker og find den der kan hjælpe dig og dit hår bedst.

God sommer fra Erayba DK!